KERATIN TONE CONTROL Ilgalaikio plaukų tiesinimo procedūros papildas 100ml

13,29 €
7,31 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

72708
12 Prekės
Produktų linija
α keratin
Paskirtis
Plaukų tiesinimui
Spalvos išryškinimui
Tūris
100 ml

α-keratin tai pirmoji plaukų tiesinimo priemonių linija su augaliniu keratinu. Tiesina, lygina ir restruktūrizuoja net ir stipriai pažeistų plaukų audinius. Šalina šiurkštumą ir glotnina garbanotus plaukus. Užtikrinamas ilgalaikis rezultatas, išliekantis ilgiau nei 12 savaičių. Šiuolaikiškos α-keratin priemonės - tikras perversmas plaukų tiesinimo produktų rinkoje, nes siūlo profesionalius, saugius ir ypač veiksmingus produktus, galinčius patenkinti klientų, besirūpinančių ekologija, poreikius. α-keratin naudojamas tik augalinis keratinas – iš javų ir sojų gautų aminorūgščių kompleksas, kuris tobulai atkartoja gyvulinės kilmės keratino savybes. Technologija susijungia su gamta, o naujovės praplečia horizontus. Gimsta α-keratin Green Technology (liet. žalioji technologija) – išskirtinis augalinio keratino ir kitų natūralių veikliųjų medžiagų mišinys. Specialiosios veikliosios medžiagos restruktūrizuoja ir kondicionuoja plaukus, jų poveikis giluminis, todėl užtikrinamas daugialypis rezultatas, visiškai nekenkiant gamtai, nepažeidžiant plaukų struktūros ir užtikrinant gerą kliento savijautą. Specializuotose laboratorijose atlikti testai patvirtina aukštą profesionalių α-keratin priemonių kokybę ir saugą.

TONE CONTROL ADDITIVE
Spalvos kontrolės priedas
Atspalvį suteikiantis priedas, specialiai sukurtas darbui su α-keratin plaukų tiesinimo linija. Idealus žiliems, balintiems ar sruogelėmis dažytiems plaukams (7 atspalvio ir šviesesniems). Naudoti kartu su α-keratin priemonėmis.

Veikliosios medžiagos:
Ypatinga formulė, pagerinta augalinės kilmės keratinais, suteikianti galimybę kontroliuoti, paryškinti ir atitaikyti tonavimo lygius (šiltus, neutralius ar šaltus) šviesiems/žiliems plaukams, pašalinant bet kokį nepageidaujamą atspalvį.

Naudojimas:
Naudojamo produkto kiekis gali kisti priklausomai nuo pageidaujamo rezultato intensyvumo. Įdėkite α-keratin spalvos kontrolės priedo į plaukų tiesinimo priemonę, pagal žemiau pateiktą instrukciją:
Atspalviui įgauti:
 šiltesni tonavimo atspalviai: -5%
 šaltesni tonavimo atspalviai: -15%
 specialūs atspalviai, pvz. pelenų/irisų sp., - nuo 20% iki 30%.
Spalvai išlaikyti:
 Tokiam pačiam atspalviui – 10%.

Pakuotė: 100 ml

KERATIN TONE CONTROL...

13,29 € 7,31 €