0

Plaukų dažai COLOREVO - Colore MIX GIALLO 0.3

10,19 €
100% saugus pirkimas

Plaukų dažai parduodami tik kirpėjams-profesionalams

84904
13 Prekės
Produktų linija
Colorevo
Paskirtis
Spalvos išryškinimui
Spalvos koregavimui
Spalva
0.3
Tūris
100 ml

5 grynieji tonai, kurie leidžia atspalvius praturtinti pigmentu, sukurti begalines spalvų variacijas, neutralizuojančias nepageidaujamus atspalvius. 2 neutralios formulės, skirtos padidinti dažymo galimybes.

VEIKIMAS

2 ypatingos sudėties formulės: 0.00 Neutrali ir CS šviesinimo korektorius. 5 korektoriai: 0.1 BLU (MĖLYNAS), 0.11 CENERE (PELENŲ), 0.3 GIALLO (GELTONAS), 0.66 ROSSO INTENSO (RYŠKIAI RAUDONAS) ir 0.77 VIOLA INTENSO (RYŠKIAI VIOLETINIS).

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS

Ceraflux – tai keramidų kompleksas, pasižymintis unikaliomis savybėmis, atstatančiomis ir suvienodinančiomis plauko struktūrą, todėl puikiai reguliuoja plauko stiebo porėtumą, padeda tolygiai pasiskirstyti dažomiesiems pigmentams, o plauko paviršinis sluoksnis tampa lygus ir švytintis.

NAUDOJIMAS IR PARUOŠIMAS

EVO MIX atspalviai naudojami mišinyje su EVO ir EVO BLOND. Išspauskite reikiamą EVO MIX kiekį, atsižvelgdami į tai, kokio norite atspalvio: bet kokiu atveju neviršykite 30 % bendros masės. Pridėkite EVO ar EVO BLOND, vadovaudamiesi rekomenduojamomis mišinio proporcijomis: 1+1 (EVO) arba 1+2 (EVO BLOND) su reikiama oksidacine emulsija EVO OXY.

Naudojant su EVO laikykite 30 minučių, su EVO BLOND – 45 minutes.

Tik profesionaliam naudojimui.

Plaukų dažai COLOREVO -...

10,19 €