3

AVOCADO SHOT serumas plaukams 10ml

6,99 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

70596
6 Prekės
Produktų linija
Avocado Shot
Paskirtis
Pažeistiems plaukams
Silpniems plaukams
Tūris
10 ml

AVOCADO SHOT SUPER MAISTAS PLAUKAMS

Nenuskalaujamoji, drėkinanti, apsauginė priemonė plaukams - Superfood serumas. Praturtintas avokado ekstraktu. Tai stiprus antioksidantas, turtingas vitaminais ir Omega-3 aliejais. Jis apsaugo nuo plaukų galiukų skaidymosi, plaukų sausumo ir dehidratacijos, giliai įsiskverbia į plauko kutikulę ir drėkina plauką iš vidaus. Idealiai tinka kasdieninei, natūralių ar dažytų, sausų ar pažeistų plaukų, priežiūrai. Dėka švelnios ir skystos serumo tekstūros, priemonė tuoj pat prasiskverbia į plauko šerdį, suteikdama kasdieninę plauko apsaugą

Veikliosios medžiagos:

AVOKADŲ EKSTRAKTAS: atkuria plaukams tinkamą drėgmės lygį, todėl plaukai yra puikiai drėkinami bei suvienodinama jų struktūra. Pasižymi puikiomis atkuriamosiomis ir maitinančiomis savybėmis, apsaugo nuo žalingo atmosferos poveikio ir suteikia plaukams elastingumą ir minkštumą.

OMEGA 3 ALIEJAI: skatina plauko atsinaujinimo procesus, stiprina plauko keratino sluoksnį ir apsaugo plauką nuo ankstyvojo senėjimo. Turi antioksidacinį poveikį, kovoja su laisvaisiais radikalais ir užkerta kelią kapiliarų senėjimui.

Naudojimas:

Prieš naudodami gerai suplakite. Naudokite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Šukomis priemonę paskirstykite per visą plaukų ilgį. Idealiai tinka kartu su ALL IN ONE kaukėmis. Nenuskalaukite.

Pakuotė:

10 ml

AVOCADO SHOT serumas...

6,99 €