1

KERATIN CONDITIONING MASK Maitinamoji plaukų kaukė 250ml

23,20 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

72705
18 Prekės
Produktų linija
α keratin
Paskirtis
Pažeistiems plaukams
Priežiūrai po procedūrų
Tūris
250 ml

α-keratin tai pirmoji plaukų tiesinimo priemonių linija su augaliniu keratinu. Tiesina, lygina ir restruktūrizuoja net ir stipriai pažeistų plaukų audinius. Šalina šiurkštumą ir glotnina garbanotus plaukus. Užtikrinamas ilgalaikis rezultatas, išliekantis ilgiau nei 12 savaičių. Šiuolaikiškos α-keratin priemonės - tikras perversmas plaukų tiesinimo produktų rinkoje, nes siūlo profesionalius, saugius ir ypač veiksmingus produktus, galinčius patenkinti klientų, besirūpinančių ekologija, poreikius. α-keratin naudojamas tik augalinis keratinas – iš javų ir sojų gautų aminorūgščių kompleksas, kuris tobulai atkartoja gyvulinės kilmės keratino savybes. Technologija susijungia su gamta, o naujovės praplečia horizontus. Gimsta α-keratin Green Technology (liet. žalioji technologija) – išskirtinis augalinio keratino ir kitų natūralių veikliųjų medžiagų mišinys. Specialiosios veikliosios medžiagos restruktūrizuoja ir kondicionuoja plaukus, jų poveikis giluminis, todėl užtikrinamas daugialypis rezultatas, visiškai nekenkiant gamtai, nepažeidžiant plaukų struktūros ir užtikrinant gerą kliento savijautą. Specializuotose laboratorijose atlikti testai patvirtina aukštą profesionalių α-keratin priemonių kokybę ir saugą.

MASCHERA CONDIZIONANTE 3
KONDICIONUOJAMOJI KAUKĖ 3

Kondicionuojamoji kaukė padeda ilgiau išlaikyti plaukų tiesinimo procedūros rezultatus namuose, plaukai tampa gyvybingesni ir labiau žvilga. Priemonė lygina ir minkština kiekvieną sruogelę, giliai ją maitina ir saugo nuo žalingų aplinkos veiksnių. 

Veikliosios medžiagos:
FISION KERA VEG18: augalinės kilmės keratinas. Javų, sojos ir kitų grynų augalinių aminorūgščių kompleksas, kruopščiai atrinktas siekiant atkartoti plaukuose esančio natūralaus keratino savybes ir veiksmingumą.
GVIANINIŲ KARAPŲ (lot. Carapa guianensis) ALIEJUS, kuriame gausu riebiųjų rūgščių (Omega 6, Omega 9), minkština plauko audinius.

Naudojimas:
Salone: baigę plaukų tiesinimo procedūrą, išskalaukite juos gausiu vandens kiekiu, tuomet tepkite priemonę ant drėgnų plaukų. Iššukuokite juos, kad priemonė tolygiai pasiskirstytų. Palaukite 3–5 min., tuomet išskalaukite plaukus gausiu vandens kiekiu ir išdžiovinkite.
Namuose: tepkite ant šlapių prieš tai šampūnu Mantenimento α-keratin išplautų plaukų. Priemonę tolygiai paskirstykite ir iššukuokite. Palaukite 3–5 min., tuomet išskalaukite plaukus gausiu vandens kiekiu ir išdžiovinkite.


Pakuotė: 250 ml
PH: 3–4,5

KERATIN CONDITIONING MASK...

23,20 €